Stad en platteland gaan hand-in-hand tijdens tweede Tilburgse Plattelandsfair

By 6 april 2017 Nieuws No Comments

Plattelandsfair in Tilburgse Koepelhal krijgt een vervolg.

Op Tweede Paasdag (maandag 17 april) vindt van 10.00 tot 16.00 uur de tweede editie van de Tilburgse Plattelandsfair plaats (gratis toegang). Tijdens dit evenement worden de Koepelhal en de Wagenmakerij in de Tilburgse Spoorzone omgetoverd tot een unieke locatie waar stad en platteland hand-in-hand gaan en waar bezoekers kunnen genieten van lekker eten, leuke activiteiten en een gezellige rommelmarkt.

Wederom is er een groot aantal verschillende foodtrucks en boerderijwinkels waar bezoekers een hapje en een drankje bij elkaar kunnen ‘scharrelen’. Ook zijn er kraampjes met brocante artikelen en verse lokale boerenproducten. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten opgezet zoals knutselen, een stropiramide, een springkussen, een heuse vogelshow en een knuffelplein met levende boerderijdieren. Kortom vertier voor jong en oud.

De Tilburgse Plattelandsfair wordt wederom georganiseerd door Stichting Mogen Wij Wat Vragen Boer.

Eten is een belangrijk aspect in onze samenleving. Gezond, eerlijk, biologisch of duurzaam zijn daarbij de uitgangspunten. De Tilburgse Plattelandsfair brengt dit allemaal samen, lekker eten onder het genot van een lekker drankje. Daarom is gekozen voor een laagdrempelige opzet zodat het voor iedereen mogelijk is om te genieten van lekker eten, gezelligheid en alles wat het platteland te bieden heeft.” Aldus de organisatie.

De Tilburgse Plattelandsfair is een van de grote evenementen van MWWVB. In de zes jaar dat de stichting bestaat organiseerde zij met succes jaarlijks open dagen op boerderijen en rondetafelgesprekken.

Entree is gratis. Wilt u een kraam op onze rommelmarkt? Neem dan contact op via www.boerenbrunch.nl. Een kraam kost €30,-. Kinderen kunnen met hun eigen kleedje een plek reserveren voor €10,-.