Kom het Plattelandsbrunch team versterken!

Stichting Mogen Wij Wat Vragen Boer zoekt jou!

Vacature: Projectleden Horeca/Sales/Marketing/Experience

Afdeling: Plattelandsbrunch
Beschikbaarheid: September t/m april
Werktijden: aantal uren per week in overleg (+- 5 tot 10 uur)
Stage: Het is ook mogelijk om je stage te doen binnen deze vacature.

Over de Plattelandsbrunch:
Op maandag 28 maart 2016 vond de eerste Plattelandsbrunch plaats in de Tilburgse Koepelhal. Wat is begonnen als klein concept zonder al te grote verwachtingen is binnen een jaar uitgegroeid naar een volwaardig en aantrekkelijk evenement voor jong en oud. Meer dan 1200 bezoekes brachten tijdens de eerste editie een bezoek aan de Koepelhal en zij vermaakten zich gezellig pratend met vrienden en familie, knutselend aan de tafel of knuffelend op het boerderijplein. Voor jong en oud waren er verschillende activiteiten waarbij eten centraal stond. De organisatie heeft de ambitie om dit evenement nog beter te laten terugkomen in 2017.

Functie omschrijving:
Binnen de afdeling Plattelandsbrunch (TPB) van stichting Mogen Wij Wat Vragen Boer zijn wij opzoek naar een krachtige en creatieve denkers en uitvoerders, waarbij je verantwoordelijkheid krijgt, gecombineerd met een hoop vrijheid om ideeën te ontwikkelen en uit te werken. Samen met je directe projectteam werk je samen aan een nog betere editie van die van 2016 waarbij de algemene beleving en de food beleving nog beter tot hun recht komen.

Je gaat op een creatieve manier om met uitdagingen en/of tegenslagen en ziet overal kansen in.

Wij bieden;
onze nieuwe Projectleden TPB een uitdagende functie met volop ruimte om jezelf te ontwikkelen op gebieden die jij en de stichting belangrijk vinden. Je maakt onderdeel uit van enthousiast, leuk en flexibel team welke over een groot netwerk beschikt. In overleg kun jij je eigen werktijden bepalen. Daarnaast krijg jij verantwoordelijk afgestemd op je directe functie. Successen worden gevierd met taart en leuke uitstapjes die je niet snel zult vergeten.

  • Vereisten:
    Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent een luisteraar, voeler en doener. Je zet woorden om in creatieve uitvoeringen;
  • Je beschikt bijvoorkeur over een rijbewijs (B) en een auto;
  • Je ziet overal kansen in;
  • Je kent je verantwoordelijkheden en bent punctueel;
  • Bijvoorkeur heb je ervaring binnen een van de richtingen uit de titel of kennis van de evenementenbranche;

Ben jij enthousiast?
Dan zijn wij dat ongetwijfeld ook! Daarom zien we graag een reactie tegemoet via info@mwwvb.nl en wie weet drinken we samen binnenkort een kop koffie!