Een duurzame relatie tussen boer en buur

Samen alles leren over de boerderij met educatie boeren

Boer zoekt jou!

Kennis maken met het echte verhaal

voor mens, dier & milieu

1
1

Mogen Wij Wat Antwoorden…

Je kent het wel, je ziet een product in de supermarkt liggen of je hebt het al gekocht maar je eigenlijk wel benieuwd naar de samenstelling of afkomst. Wil je weten wanneer je het beste aardbeien kunt planten of waar je een leuke boerderij-excursie kan doen? Via de nieuwe Helpdesk van Mogen Wij Wat Vragen Boer geven wij antwoord op uw vragen over de boerderij en het boerenleven.

WhatsApp

Wil je lekker makkelijk een vraag stellen en een snel antwoord? Stuur ons dan een WhatsApp bericht.

whatsapp-logo-vector 06 25 14 19 96

Twitter

Zit je veel op Twitter en kun je je vraag in 140 karakters stellen? Stel dan je vraag via Twitter. We geven je dan snel een duidelijk antwoord.

Twitter_logo_groen-e1334161031604 Twitter St. MWWVB

Facebook

Je scrolt je timeline door en je bedenkt dat je nog wat moet eten vanavond. Maar het moet bijvoorbeeld wel biologisch, snel klaar en niet te duur zijn. Als je onze helpdesk dan een berichtje via Facebook stuurt samen met je wensen, dan zoeken wij een gerecht dat bij jouw past. Ook mag je natuurlijk jouw favoriete gerecht delen met ons en je kunt natuurlijk ook gewoon al je andere vragen stellen via Facebook.

whatsapp-logo-vector Mogen Wij Wat Vragen Boer

E-mail

Het kan natuurlijk zijn dat je meer je mail checkt dan dat je op social media zit. Daarom kun je ook gewoon heel simpel een mail sturen naar onze helpdesk.

whatsapp-logo-vector info@mogenwijwatvragenboer.nl