logo compleet

RH-Projects is een jong en dynamisch allround projectbureau. Het bedrijf is gevestigd bij een kinderboerderij in Tilburg. Hoofdzakelijk zijn wij bezig met projectontwikkeling gericht op de groene sector, hierin hebben wij diverse partners waarmee wij veel samenwerken.


RH-Projects is en heeft het totaalpakket voor uw onderneming. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van Event management en support geven wij vorm van het begin tot het einde aan uw bedrijfsevenement, congres o.i.d.


Bij onze Training en Coaching bieden wij u een totaalpakket voor uw medewerkers als het gaat om (after)sales, verkooptechnieken, communicatievaardigheden, social media gebruik en nog veel meer.


Binnen de Communication Professionals vertalen wij uw boodschap rechtstreeks naar uw klant of doelgroep. Of het nou gaat om een simpele nieuwsbrief of een complexe website met onze creatieve young professionals springt u er zeker bovenuit.


Bij Education Development kunt u vooral denken aan het creëren, vormgeven en verspreiden van educatieve content voor scholen, kinderboerderijen, zorginstellingen of de lokale voetbalclub. Complexe vraagstukken vertalen wij eenvoudig naar begrijpbare taal voor een juiste en effectieve kennisoverdracht.

RH-Projects assisteert bijvoorbeeld al 5 jaar bij St. Mogen Wij Wat Vragen Boer met het organiseren van de open dagen en het vergroten van de naamsbekendheid. Meer informatie over deze stichting vind je hier.

Ons jonge en enthousiaste team is dan ook continu bezig met ontwikkelen om onze nog steeds groeiende organisatie up to date te blijven houden.

Bent u benieuwd naar wat wij allemaal nog meer doen? Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan. Uiteraard is het ook mogelijk om eens langs te komen op ons kantoor in Tilburg.

Ons kantoor is telefonisch bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 17.00 op 013 822 71111